PRIVATE RESIDENCE – UNITED KINGDOM

PRIVATE RESIDENCE – UNITED KINGDOM

A romantic vision of living style prompted the owners of a detached home overlooking the lake in Maidenhead, a little town just outside London, to create a covered veranda for the terrace, from which slightly sloping steps lead to a solarium built in stoneware directly on the lakeshore.
The ideal product for the project proved to be REVERSO by Coem, a stone-effect stoneware in the sizes 60×120 cm and 60.4×90.6 cm, with a thickness of 2 cm.

Visualizza il progetto sulla mappaSee project on the map

This site uses cookies, including third party cookies. If you want to find out more, please read the policy. If you want to deny consent to all or some cookies click here. By continuing to browse, you consent to the use of cookies.